Despre noi

Compania Molecular Genomics a fost înființată în 2020 cu scopul inițial de a dezvolta și produce primul kit din România de detecție moleculară RealTime PCR pentru detecția de Sars-nCov-2.

De ce?

 • De la începutul pandemiei, România s-a bazat în totalitate pe importuri din alte țări precum (Korea, China, Turcia, Cehia, Italia, Spania, UK, US,Franta, etc). Noi ne-am propus să oferim o alternativă locală mai rapidă, la fel de precisă și eficientă ca  soluțiile existente de pe piața internațională.

Misiunea nostră este

 • să identificam și să întelegem nevoile reale ale clientilor noștri, pentru a continua să dezvoltăm noi produse certificate IVD (in vitro diagnostic) de o precizie înaltă, ușor de utilizat și de accesat pentru diagnosticul clinic.
 • unul din obiectivele nostre principale este reducerea timpului în care laboratoarele locale pot avea acces la produse IVD de calitate ridicată necesare în desfășurarea activității. 

Ce oferim?

... pentru laboratoarele de diagnostic molecular prin intermediul personalului nostru calificat cu o experinta vasta in domeniul Biologiei Moleculare

Molecular Genomics are implementat și menține un sistem de management al calității conform

Producția

 • Respectă standardele de calitate în diagnosticul clinic molecular conform ISO 13485:2016.
 • Folosește cele mai bune componenete disponibile, de la cei mai buni producători mondiali.
 • Este realizată într-un spațiu care respectă cele mai stricte cerințe privind siguranța, curățenia, calitate aer, flux de lucru, stocare, monitorizare.

QC

Controlul de calitate este realizat conform standardelor de calitate specifice diagnosticului molecular clinic (strict, riguros, documentat, trasabil,  QC / Raport pe fiecare etapă de producție, etc)

R&D

Cercetarea și dezvoltarea este realizată într-un spațiu nou și modern, având la dispoziție cele mai noi tehnologii și echipamente specifice.

Logistică

Asigurăm cea mai bună manipulare a produselor din depozitul nostru prin:

 • Depozitarea în condiții controlate cu înregistrare automată a temperaturilor;
 • Utilizarea unui material de ambalare adecvat pentru a garanta un transport sigur;
 • Utilizarea expeditorilor de marfă, specializați în transporturi cu temperatură controlată.

Spațiul de producție

Spațiul de producție Molecular Genomics acoperă fiecare etapă de fabricație:  de la folosirea de componente certificate/aprobate și testate pentru diagnostic molecular, până la prepararea reactivilor, îmbutelierea, etichetarea și ambalarea lor.
 
 • Responsabilitate socială
  Atenția la aspectele etice, sociale și de mediu caracterizează afacerea Molecular Genomics și reprezintă elementul fundamental pe care se bazează procesele și organizarea sa.
 • Protecția datelor și sistemul de gestionare a confidențialității
  Avem un sistem de gestionare a confidențialității dezvoltat și optimizat în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (GDPR) privind protecția persoanelor fizice, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
 • Flexibilitate orientata catre client
  Suntem foarte flexibili în realizarea produselor în conformitate cu specificațiile clientului, pentru a îndeplini toate nevoile de calitate in diagnosticul molecular clinic
 • Calitate garantata
  Garantăm consistența lot-lot folosind proceduri standardizate de pregătire, controlul procesului și prin verificarea performanței fiecărui reactiv pe echipamentele de QC disponibile din laborator nostru de validare.